Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen als je hier geen gebruik van wilt maken. Lees meer in onze cookieverklaring.

Ok.

ATR-Group hoofdsponsor Leo Rijpert Cup

11-04-2024
ATR-Group hoofdsponsor Leo Rijpert Cup

ATR Group uit Roosendaal is de nieuwe hoofdsponsor van de Leo Rijpert Cup. 

ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, installatie, elektrotechniek en bouwwereld. Projecten vragen om technische vakmensen die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen te vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen kan ATR Group deze zorg voor u uit handen nemen.

Railinfra
Levert spoorleggers, bovenleidingmonteurs, seinwezenmonteurs, monteurs Laagspanning en Retour (LSR) bij landelijke spoorwegbedrijven.

Bouw
Verzorgt projecten en ontzorgt bedrijven in de bouwwereld. Wij zijn specialist in het leveren van o.a. timmermannen, bouwopruimers en elektriciens.  

Veiligheid
ATR Safelines levert vakmensen en veiligheidsfunctionarissen voor spoorwegbeveiliging, zoals WB, LWB, LLV, BBD en VHM aan spooraannemers.

Naar de website van ATR Group