Deze site maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics. Deze kunnen indien gewenst uitgeschakeld worden via de instellingen in de browser.
Akkoord

- Leo Rijpert Cup -

RSC Alliance is er, na twee jaar afwezigheid, wederom in geslaagd om op 26 en op 29 mei een hele mooie editie van het internationaal voetbaltoernooi om de Leo Rijpert Cup te organiseren.

Aan de 11e editie van dit toernooi, vernoemd naar oud voorzitter en clubcoryfee Leo Rijpert, zullen diverse vooraanstaande betaald voetbalorganisaties uit Nederland en België deelnemen.

De toernooiorganisatie is trots op de deelname van Standard Luik, KV Mechelen, SC Heerenveen, NEC Nijmegen, NAC Breda, Sparta Rotterdam, KMSK Deinze, Lyra Lierse, FC Eindhoven, De Graafschap, FC Dordrecht, HFC en JVOZ.

Door in de afgelopen jaren contact te blijven houden met de BVO’s in Nederland en België is RSC Alliance er in geslaagd om een doorstart te maken met een heel mooi toernooiaffiche.

De toernooidata zijn Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei voor de leeftijdscategorie onder 15 jaar en op zondag 29 mei voor de leeftijdscategorie onder 13 jaar. De twee dagen tussen de beide toernooidagen zijn nodig omdat eind mei de Nederlandse en Belgische voetbalcompetities nog in volle gang zijn.

Het toernooi wordt gespeeld op het sportcomplex van RSC Alliance, dat het toernooi in samenwerking met NAC Breda organiseert.

In eerdere edities van het toernooi waren op jonge leeftijd al talenten te zien die inmiddels als topvoetballer door zijn gebroken. Voorbeelden zijn Mauro junior van PSV en de oud spits van FC Groningen en Ajax, Richairo Zivkovic.

Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op via info@leorijpertcup.nl of met Jos Gommers, via (+31) (0)6-23369642